Bejelentés


www.twilighthamster.hu

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Új Alom

2014.07.08 Zoé és Huba alomban 4 pici apróság született.

20012.06.02 - Új kis fiú

Egy kék kisfiú érkezett hozzánk a Karfiol Tenyészetből.

2012-11-20 18:39 - Új alom Azúr - Perdita

Meg születtek Azúr és Perdita kicsinye. Mindenki jól van.Köszöntelek a honlapon!

 


Ezt a honlapot azok számára hoztam létre, akik hobbi szinten hörcsögtartással, esetleg tenyésztéssel szeretnének foglalkozni.

 

Utolsó frissítés:   2019.12.15

 

Pár szó rólam:

 

Gyerekként mindig rengeteg állat vett körül, volt hullámos papagáj, kacagó gerle és természetesen aranyhörcsög is.

A befogott békát, ebihalat már nem is említem.

Mikor én is anya lettem és a gyerekeim először kérték, hogy legyen házi állatunk, bizony nagyon elgondolkoztam, hogy vajon melyik állat az, amivel nyugodt szívvel megosztanám az otthonunk.

A választás nehezebb volt, mint gondoltam.

Természetesen jöttek az alap dolgok.

Kutya: Sajnos a napi sétát nem tudnám beütemezni a kicsi fiam napirendjébe. Azt sem szerettem volna ha a folyamatosan földön levő játékok, véletlenül a kutya pocakjában kötnének ki.

Macska: Sajnos, mint kiderült erre allergiásak a gyerekek.

Így már föladni készültem a dolgot, amikor is egy régi emlék villant be az aranyhörcsögömről. Eszembe jutottak a régi emlékek, a kedves, szeretni való édes pofi és a sok vicces jelenet mikor tömött pofival rohangált a szobában.

Elkezdtem ezen gondolkodni, utána olvasni és természetesen a gyerekeimet és a férjemet is kikérdeztem a véleményük felől. Így az internet segítségével rengeteg információt gyűjtöttem be. Majd 1 hónap csak erről szólt. Aztán megtaláltam a Moonlight aranyhörcsög hobbi tenyészetet. Ott aztán szebbnél szebb kisállatok közül nehéz választás során lefoglaltuk Szelídet.

Aztán csak vártunk és vártunk.

Az idő ólomlábakon járt én meg nem tétlenkedtem bújtam az internetet és olvastam csak olvastam. Persze találtam információt a törpehörcsögökről is de ekkor már biztos volt Szelíd érkezése, így ellenálltam a kísértésnek egészen addig míg a VATERA oldalán meg nem pillantottam Levendulát.


Azok a fekete pici szemek és mancsok elvarázsoltak és INGYEN hirdették. Úgy éreztem őt nekünk küldték az égiek.

Licitáltam és nyertem. Persze akkor még nem tudtam, hogy egy tenyésztőtől vettem a kicsit, aki a kezdeti időszakban és még most is nagyon sokat segít.

Mára már a barátomnak is nevezhetem őt. Köszönöm neked Lincii ezúton is a rengeteg tanácsot és kedvességet.

Szelíd nagy méretével és lassúbb mozgásával viszont a lányomat varázsolta el és meglepő módom még a férjemet is. Levendula pedig apró lábaival és kíváncsi természetével mindig szaglászó orrával lopta be magát a szívünk mélyére.

Így kezdődött ismeretségem ezekkel a kedves és apró háziállatokkal.

Üdvözlettel:

Abonyi Dóra

 

 

 

 


Képgaléria
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!